Particulier

De risico’s die u loopt

In uw dagelijks leven lopen u en uw gezinsleden altijd het risico op schade, aan uw bezittingen of aan lijf en leden. Diverse risico’s kunt u afdekken op een verzekering.

Afgezien van de wettelijk verplichte verzekeringen (WA motorrijtuigen en  ziektekosten), bent u vrij in de keuze een verzekering af te sluiten.

Taaie polisvoorwaarden

Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat veel mensen eigenlijk niet (goed) weten wat zij verzekerd hebben en tegen welke risico’s zij wel, en misschien nog belangrijker, niet verzekerd zijn. Polisvoorwaarden worden veelal niet of zelden gelezen. Een verzekering is echter veel meer dan een premie alleen, en de verschillen in dekking tussen de diverse verzekeraars kunnen enorm uiteen lopen. Vaak komt u daar pas bij schade achter.

Wat doen wij voor u?

Vóórdat u besluit via onze bemiddeling een verzekering in orde te maken, informeren wij u over de mogelijkheden die er zijn en de verschillen tussen de dekkingen zowel bij een verzekeraar zelf als tussen diverse verzekeraars onderling. In goed overleg bepalen wij met u welke risico’s u loopt en welke risico’s u kunt verzekeren. Dit kan telefonisch, per mail, of wij kunnen een afspraak met u maken voor een persoonlijk gesprek.

Ons advies is altijd vrijblijvend. Ú beslist of u een verzekering wilt afsluiten en naar welke verzekeraar, premie en voorwaarden uw voorkeur uitgaat. Wij zorgen ervoor dat u deze beslissing weloverwogen kunt maken, en dat u niet met vervelende verrassingen geconfronteerd wordt.