Wie zijn wij

Verzekeren lijkt zo eenvoudig, maar is het zeker niet. Verzekeren is veel meer dan het enkel vergelijken van een premie. Vaak blijkt dit pas als u met een schade geconfronteerd wordt.

Kemper Assurantie is al sinds 1973 een gedegen en vertrouwd assurantiekantoor. Willem en Jeanet Kemper adviseren u graag deskundig en onafhankelijk over uw verzekeringen, en maken zich altijd sterk voor uw belangen. Wij beschikken over een jarenlange ervaring.

Aan een goede en vooral persoonlijke dienstverlening hechten wij veel waarde!

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen inclusief lijfrenteverzekeringen, bankspaarproducten en uitvaartverzekeringen, voor zowel particulieren als bedrijven.

Daarnaast vindt u in ons een goede partner als het gaat om assistentie bij onverhoopte schadegevallen. Wij leggen en houden het contact met uw verzekeraar, of stellen een schuldige derde namens u aansprakelijk, en leggen en houden het contact met de tegenassuradeur. Wij voeren namens (voor) u de discussie over de aansprakelijkheid en over de hoogte van de schade, en houden u uiteraard op de hoogte.

Kortom: wij zijn u graag en goed van dienst!